Hantera det!

Blivande bildlärare/världsräddare.

Exploration # 22

Publicerad 2014-03-31 02:30:56 i Allmänt,

Började läsa "how to be an explorer of the world" igår innan läggdags. Anna sa åt mig att ta med den. Det var det bästa hon kunde säga till mig! Jag kunde inte sova, jag kunde inte vänta!!! Jag hade inga som helst förväntningar på boken. Jag hade ingen aning om att det skulle vara världens mest inpirerande livsguide som skulle ge mig lite smått ångest. "Varför har jag inte gjort alla dessa över ett år, varje år?!" En bok som efter bara introduktionsguiden och en snabb bläddring genom de olika uppgifterna har rotat sig djupt in i min hjärna. 

I Tokyo öppnar allting klockan 10:00 på förmiddagen. Sent tänker du? Det gör jag med! Pga att min lilla pappa åker till jobber vid 07:30 och jag går upp med honom har jag därför massor med tid att utforska. Perfekt!
Idag gick jag med min bok, mitt miniskissblock och pennan i högsta hugg. Satte mig i en stängd galleria som leder till tunnelbanan och valde "exploration #22" - People watching.

Under en timmes tid satt jag och iaktog de stressade människorna så mycket jag kunde innan de hann försvinna iväg ur mitt synfält. Skissade, antecknade, stressade. Njöt.







Här finns såååå många intressanta och inspirerande människor. Jag hade svårt att bara skissa en del av dem. MEN ännu svårare att hinna ta in och komma igår varenda detalj av de som passerade. Nästa gång vill jag sitta på ett cafe eller liknande och iaktta gäster så jag hinner analysera en längre stund. Jag tror att det är bra att variera platser och typer så att man får öva sina förmågor på olika sätt. 

Nu ska jag shoppa lite mer.

Over and out!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela