Hantera det!

Blivande bildlärare/världsräddare.

Veckoreflektion v. 17

Publicerad 2014-04-28 07:17:26 i Allmänt,

Vecka 17. En jävligt virrig vecka. 
Jag har som sagt äntligen blivit klar med putin. Inte med allt som hör till, men åtminstonde med själva bilden. Nu är planen att införskaffa klistermärkespapper och printa ut så många jag har råd med. 

Har råd med... en sak som jag funderat mycket på denna veckan. Jag är precis som alla andra en fattig student med räkningar upp över öronen. Det blir inte många kronor över varje månad. Pengar har sån fruktansvärd makt. De begränsar mig i mitt skapande. Om material var gratis, eller om jag var rik. Då hade jag kunnat gå vidare och utveckla det jag gör så mycket mer. Det känns som att mina visioner är ouppnåliga. Jag sitter fast. 

Jag får precis som alla andra göra det bästa av situationen. Men jag känner en sån besvikelse över att jag inte KAN nå hela vägen fram. Och att det inte är mina händer, mitt hjärta eller mitt huvud som hindrar mig.

Sen har jag även försökt jobba på med mina ansikten. Det vill sig inte. Jag har vart i skolan, dratt fram allt ur min lille låda men där har det tagit stopp. Och där är det faktiskt mitt huvud, mitt hjärta och mina händer som begränsar mig. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte.

Jag måste.

Vecka 18: veckan då jag förhelvete ska bli klar med bilden! Okej? Bra!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela